Jdi na obsah Jdi na menu
 


Origami

1. 6. 2015

Hoj, lidí.

Zase uběhl nějaký ten čas a já jsem zpátky. A mám i novou zálibu. Okouzlilo mě skládání papíru: origami. Dlouho mě nezastavil žádný ten nový koník... laugh ale teď je tady origami.

Na YT je mnoho návodů, jak tohleto skládat, takže to tomhle "kecat" nebudu. Radím napsat anglicky něco v tomhle stylu: how to make origami - nebo tak něco. (Je těch videí víc, protože ájina je prostě ájina.) laugh. Ikdyž jste úplně na dně s ájinou, nevadí to. Vypněte si zvuk, stejně ho nepotřebujete. laugh Ani v českých videích. Mně osobně to rozčiluje, takže vypínám zvuk a pouštím písničky a skládám. wink laugh

Dá se skládat plno květinek a ozdůbek přes zvířátka a postavičky a... do nekonečna. Prostě. laugh (Sem dneska nějaká vysmátá.) Můžu doporučit kanál YT:

https://www.youtube.com/channel/UC3ICcukYYeSn26KlCRnhOhA Jo Nakashima

https://www.youtube.com/channel/UC2OrAacubFbOXJdD95aikKQ/videos Toys of Japanese chracter (mají super Hello Kitty, ikyž ji od malička moc nemusím, ale je cute angel a PikaChu!!!)

https://www.youtube.com/channel/UCA7kuhQGNIO4X2dizncyiPQ Paper Kawaii (strašně roztomilé všechno smiley)

Tak třeba taky něco složíte, třeba ne, možná jsem Vám i poradila, co dělat, když se nudíte, možná ne. Podle mě není potřeba kupovat si knížku, když to můžete vidět na YT a je to tak vlastně i lépe pochopitelné. Každého baví skládat něco jiného. Co baví Vás? Co složíte? Co se Vám líbí nejvíc?

Tak pište něco do komentářů, moc se těším a budu móc ráda. smiley AHÓJ.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář