Jdi na obsah Jdi na menu
 


MIchael Bolton

7. 6. 2015

Áhoj! Michael Bolton? Něco z rocku a popu. Jeho chraplavý a silný hlas - ale přitom příjemný - je pro něho typický. Je to zpěvák, ale i skladatel. Je známý hlavně svými pomalými baladami. 53 milionů prodaných alb a 2 ocenění - Bolton je dvojnásobný vítěz prestižní hitparády Billboard Hot 100.

Často spolupracoval i se zpěvačkou Laurou Branigan spolu vydali song nazvaný I Found Someone. První veřejné vystoupení měl začátkem 70 let s rockovou kapelou nazvanou Blackjack, kde působil i s budoucím kytaristou skupiny Kiss Brucem Kullickem. Skupina se vydala i na turné s Ozzym Osbrournem. Má hvězdu na Hollywoodském chodníku slávy.

Rodným jménem se jmenuje Michael Bolotin. Jak už bylo zmíněno v textu - zpívá, skládá písně a balady a také hraje na kytaru. Boltonova oficiální stránka je zde: http://www.michaelbolton.com/. Pokud jsme objevila zpěváka, který se zabývá stejným typem hudby jako třeba vy, jsem moc ráda. Pokud ne, jsem ráda, že jste si tento krátký článek přečetli a dozvěděli se o tomto zpěvákovi alespoň pár informací. Zdroj - jako vždy - Wikipedia. smiley

 

bolton1.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bolton2.jpg

 

 

 

 

 

 

bolton3.jpg